tandemugrás

Magdi élménye – kérlek várj pár másodpercet, amíg betöltődik a videó. - vissza

Magdi születésnapi tandemugrása

Az emberek életében – valamiért – bizonyos eseményekhez, évfordulókhoz misztifikált várakozások, megfelelni vágyások társulnak. Így volt ez velem is az 50. születésnapom környékén, amikor nő létemre inkább csendes megemlékezésre, mint nagy durranásra vártam, vágytam.
Nem így a 23 éves ötletgazda diáklányom, aki férjem és édesanyám főként erkölcsi támogatását elnyerve megszervezte számomra az ÉLMÉNYT- a 25 éve dédelgetett álmom valóra váltásának lehetőségét- a NAGY UGRÁST!

A crew gyors és profi felkészítése után barátságosan megkérdezte, hogy az ugrástól mit várok, amire én zavartan és „zöldfülűként” valami orgazmusféle érzést dadogtam...
A kisgépen felfelé azon tűnődtem, hogy vajon valóra válhat-e egy 25 éve dédelgetett álom??!
Nem volt sok idő az elmélkedésre, ugrottunk és néhány másodperc után biztonságot, soha nem látott szépséget, önfeledt boldogságot .- valódi szabadságot éreztem. Lent a családtagok izgatottan és aggódva várták az „ eredményt”. Nem csalódtunk.. Arcukon és szemükben láttam visszatükröződni, álmom valóra vált szépségét és osztatlan örömét. Újra bátornak, erősnek éreztem magam.
Azóta is többször megnézem az ugrásról készült felvételt, csak úgy is, ha éppen nem annyira nyomasztóak a hétköznapok...
Egy fontos változás azonban, hogy természetesen a soron következő ugráson már magam szervezkedem...

Silver Jumper
Alias : Magdi

Tandemugrás